Çifte Kavrulmuş Fıstıklı Lokum
Bayramlar, kız isteme merasimleri, kutlamalar… Lokum, artık yalnızca Osmanlı Mutfağı’nda değil kültürümüzde önemli yer edinmiş birçok ritüelin de önemli bir parçası. Tarifinden, hazırlanmasına, tadımından servisine bir klasik haline gelen lokuma en çok yakışan aroma ise tartışmasız fıstık. Bizler de tıpkı sizin gibi lokumu fıstıksız düşünemiyoruz ve Divan mutfağından Fıstıklı Lokum’u eksik etmiyoruz.
Neden Fıstıklı Lokum Tercih Etmelisiniz?
Çifte kavrulmuş taptaze Antep fıstığıyla hazırlanmış, klasikleşmiş bir lezzet sunan Divan Fıstıklı Lokum; özel paketinde rahatlıkla ve güvenle saklayabileceğiniz formülünü ilk günkü tazeliğiyle sunmak üzere sizler için özenle hazırlandı. Divan mutfağına has reçete ile hazırlanan ve özel üretim koşullarına uygun olarak üretilen lokumlarımız, size ilk günkü tazeliği sunabilmek adına incelikle paketlendi ve mutfaklarınızda yerlerini almaya çoktan hazır.
Fıstıklı Lokumu Nasıl Tercih Etmelisiniz?
Kahvenizin yanında ya da bir bardak su ile... Fıstıklı Lokum, en özel anlarınızda eşlik etmek üzere sizleri bekliyor. Taptaze Antep fıstıkları ile dolu bu enfes lezzeti mutfağınızda ağırlamak için pek fazla bahaneye ihtiyacınız olmayacak.