Arama

Çukulata - A Turkish History of Chocolate

Saadet Özen
*
57,00 ₺
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar

Divan Forêt Noire Porsiyon Pasta

Çikolata, vişne likörü ve vişnenin muhteşem uyumu: Divan Forêt Noire Pasta
32,00 ₺

Divan Framboise Bütün Pasta

Creme Brulee’nin akışkan ve yoğun aromasını frambuazla buluşturan özgün bir tarif: Divan Framboise Bütün Pasta!
179,00 ₺

Petit Four Çilekli

Çilekli pasta lezzetini lokmalık birer şahesere dönüştüren Petit Four Çilekli
36,00 ₺

Tahıllı Flüt Kraker

Taptaze tereyağı ve parmesan peyniriyle hazırlanmış eşsiz tarifini, haşhaş, yulaf ezmesi, keten tohumu ve susam ile dekore ettiğimiz bu harika lezzet; Tahıllı Flüt Kraker
36,00 ₺

El Yapımı Özel Pralinler

‘Gofret’, ‘Portakal Krokanlı’, ‘Monte’, ‘Karamelize’ gibi Divan'a özel tariflerle özenle hazırlanan hazırlanan tamamen el yapımı özel pralinler
89,00 ₺

Çukulata - A Turkish History of Chocolate / Saadet Özen

Only a few food is as prestigious as the chocolate in our lives: that small package is everybody’s favorite regardless of age; giving us joy both in health and sickness, for better or worse. So much so that a world without chocolate is almost unimaginable. However, the chocolate has come a long way to acquire the reputation it enjoys today. “Çukulata, A Turkish History of Chocolate” opens a page in history by focusing on the journey of chocolate through the Ottoman lands towards the Turkish Republic until the 1960s, and questions how it came to this part of the world, how it was presented and perceived… together with the intense, sugary scent of cocoa that used to float around long-lost chocolate factories.

Sayfa Sayısı: 240

Boyut: 22.5 x 29.5 cm