Arama

Biraz Maya Biraz Gram

Didem Şenol Tiryakioğlu
*
101,00 ₺
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar
In Bakery by Divan Artizan Ekmek - Ekmek Toz Karışımı
Divan Noix Porsiyon Pasta

Divan Noix Porsiyon Pasta

Porsiyon
32,00 ₺
Divan Prive Porsiyon Pasta

Divan Privé Porsiyon Pasta

YENI! Porsiyon
32,00 ₺
Chado Çift Camlı Bardak

Chado Çift Camlı Bardak

adet
55,00 ₺
Emma Teyze'nin Kitabı - Yeni Başlayanlar için İtalyan Mutfağı - Yemek Tarif Kitabı
Divan Blackforest Bütün Pasta

Blackforest Bütün Pasta

3-4 Kişilik
112,00 ₺

Biraz Maya Biraz Gram - İstanbul'da Mevsim Malzemeleriyle Yemek Pişirmek / Didem Şenol Tiryakioğlu

Biraz Maya, Biraz Gram ile dört mevsimin hikâyesi…

Karaköy’deki Lokanta Maya ve Şişhane’deki Gram’da senenin on iki ayı iyi malzeme peşinde koşan Didem Şenol Tiryakioğlu, uzun soluklu aşçılık serüveninin bu durağında mevsim lezzetlerinin ve yeni tariflerin peşinde… İki lokantada dört mevsim boyunca pişen çeşit çeşit yemekler, bu yemeklerin tarifleri, teknikleri ve hikâyeleri Orhan Cem Çetin’in fotoğraflarıyla Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan “Biraz Maya, Biraz Gram” kitabında bir araya geliyor.

Didem Şenol Tiryakioğlu, Biraz Maya, Biraz Gram ile ilgili “Bu kitaptaki amacımız bizim kullandığımız malzemelerden ürettiğimiz yemeklere servis ettiğimiz mönülerden tariflere, gittiğimiz yerlere, alışveriş yaptığımız kişilere kadar bir senemizi okuyucuyla paylaşmaktı” diyor.

Sayfa Sayısı: 416

Boyut: 19 x 21 cm