Arama

Biraz Maya Biraz Gram

Didem Şenol Tiryakioğlu
*
101,00 ₺
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar

Divan Noix Porsiyon Pasta

Çıtır krep parçaları ile özenle hazırlanan pasta tabanı üzerinde, Antep fıstığı ile lezzetlendirilmiş enfes krema
32,00 ₺

Divan Privé Porsiyon Pasta

Yoğun çikolatalı mousse kremasıyla çikolatanın en lezzetli hali: Divan Privé Pasta
32,00 ₺

Her Güne Bir Yemek

Tijen İnaltong
57,00 ₺

Adım Adım 62 Salata

Burak Aziz Sürük & Cengiz Çakıt
73,00 ₺

Biraz Maya Biraz Gram - İstanbul'da Mevsim Malzemeleriyle Yemek Pişirmek / Didem Şenol Tiryakioğlu

Biraz Maya, Biraz Gram ile dört mevsimin hikâyesi…

Karaköy’deki Lokanta Maya ve Şişhane’deki Gram’da senenin on iki ayı iyi malzeme peşinde koşan Didem Şenol Tiryakioğlu, uzun soluklu aşçılık serüveninin bu durağında mevsim lezzetlerinin ve yeni tariflerin peşinde… İki lokantada dört mevsim boyunca pişen çeşit çeşit yemekler, bu yemeklerin tarifleri, teknikleri ve hikâyeleri Orhan Cem Çetin’in fotoğraflarıyla Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan “Biraz Maya, Biraz Gram” kitabında bir araya geliyor.

Didem Şenol Tiryakioğlu, Biraz Maya, Biraz Gram ile ilgili “Bu kitaptaki amacımız bizim kullandığımız malzemelerden ürettiğimiz yemeklere servis ettiğimiz mönülerden tariflere, gittiğimiz yerlere, alışveriş yaptığımız kişilere kadar bir senemizi okuyucuyla paylaşmaktı” diyor.

Sayfa Sayısı: 416

Boyut: 19 x 21 cm