Arama

Chado Wake Up Çay

Chado Wake Up Çay Wake-up Tea, Hindistan’dan Assam cinsi siyah çayı, Costa Rica’dan kahve çekirdeği, Güney Afrika’dan Rooibos, kakao parçaları ve portakal yağı ile buluşturan, güne canlı ve zinde bir başlangıç yapmanızı sağlayacak zengin bir harman. İçindekiler: Siyah çay yaprağı, rooibos, kahve çekirdeği, kakao parçacıkları, kakao ve portakal yağı İdeal hazırlama şartları: 95°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya 1-2 çay kaşığı koyularak 4-5 dakika arası demlenmesi önerilir. (Aynı çay 2 defa demlenebilir) Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Net: 50 g
*
38,00 ₺
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar

Siyez Unlu Poğaça

Atalık tohumlarımızdan Siyez, 10 bin yıllık tarihi ile genetik yapısını ilk günkü gibi koruyor. Yapısal özelliğinin hastalıklara ve kötü hava şartlarına dayanaklı olması siyezi diger buğdaylardan ayırıyor. Yüksek besin değerli siyez unuyla hazırlanan ıspanaklı & peynirli iç dolgulu poğaça lezzetiyle fark yaratmaya hazır.
7,00 ₺

Karışık Tatlı Tuzlu Kurabiye

Çikolata Kaplı Breçel, Dilli Şokola, Tarçınlı Kurabiye, Un Kurabiyesi ve yepyeni Divan tarifleriyle; portakal dolgulu bitter çikolata kaplı Jaffa , yulaflı ve üzümlü Aztec, fındık ve badem dolu Nut Nut gibi tatlı kurabiye çeşitleri ve Zeytin Ezmeli Ayçekirdekli Rulo, Mini Simit, Burgu, Yeşil zeytinli Kurabiye, yepyeni Parmesanlı Kurabiye, enfes ve farklı Anasonlu Kurabiye, nohutun un haline getirilmesiyle hazırlanan Nohutlu Yulaflı Kurabiye ve benzersiz lezzetiyle Fesleğenli Kurabiye keşfedilmeyi bekliyor. *Kutu içerisinde bulunan kurabiye çeşitleri pastanelerin günlük ürün çeşitliliğine göre değişiklik gösterebilir.
68,00 ₺

Tahıllı Flüt Kraker

Taptaze tereyağı ve parmesan peyniriyle hazırlanmış eşsiz tarifini, haşhaş, yulaf ezmesi, keten tohumu ve susam ile dekore ettiğimiz bu harika lezzet; Tahıllı Flüt Kraker
39,00 ₺

Chado White Earl Grey Çay

Chado White Earl Grey Çay White Earl Grey sadece en üstte yeni filizlenmiş tomurcukların toplanması ile elde edilir. White Earl Grey, anavatanı Çin olan “Silver Needle” cinsi beyaz çayın tomurcukları ve İtalya’da doğal olarak yetişen bergamot meyvesinin yağından oluşan özel bir harmandır. Bu çok özel harman, çay tutkunlarına farklı aroması ve yumuşak içimiyle keyifli bir çay deneyimi sunar. White Earl Grey’de dünyada nadir olarak yetişen Silver Needle cinsi beyaz çayın sadece en üstte yeni filizlenmiş tomurcukları kullanılır. Elle toplanan bu tomurcuklar doğrudan güneş ışığı ile kurutularak fermentasyon işlemine uğramaları engellenir. İçindekiler: Beyaz çay tomurcukları, bergamot yağı Hazırlama önerileri: 79 °C-85 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir. Net: 50 gr Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Beyaz Çayın Özellikleri: White Earl Grey, Çin’in nadir beyaz çay tomurcuklarını İtalya’nın bergamotuyla buluşturur. Her yudumda, arkadan gelen ve yavaşça kaybolan narenciye aroması çaya ayrı bir özellik katar. Serinletici etkisiyle yaz aylarında da tercih edilir.
62,00 ₺

Selamlique Geleneksel Türk Kahvesi

Selamlique Geleneksel Türk Kahvesi - 125 g Metal Kutuda Ürün Özellikleri Türü: Arabica. Ülke/Bölge: Brezilya-Rio Minas. Tipi: Orta kavrulmuş. Derecesi: İnce. İşlenme yöntemi: Güneşte, doğal ortamda kurutulmuş. Öğütülme yöntemi: Taş değirmende geleneksel Türk kahvesi kıvamında öğütülmüş. Kafein oranı: % 1.2 Geleneksel Türk kahvesi özellikleri, dengeli asidite, yumuşak gövde, orta yoğunlukta aroma, kremamsı bitiş. Serin ve kuru ortamda saklayınız.
30,00 ₺

Macaron 8'li Kutu

Divan uzmanlığıyla yeniden yorumladığımız bu eşsiz parizyen tarifi; frambuaz, çikolata, fıstık, çarkıfelek meyvesi, karamel, Türk kahvesi, vanilya, limon, mandalina, çilek, portakal veya gül aromalarıyla tercih edebilirsiniz.
72,00 ₺

Chado Wake Up Çay

Wake-up Tea, Hindistan’dan Assam cinsi siyah çayı, Costa Rica’dan kahve çekirdeği, Güney Afrika’dan Rooibos, kakao parçaları ve portakal yağı ile buluşturan, güne canlı ve zinde bir başlangıç yapmanızı sağlayacak zengin bir harman.

İçindekiler: Siyah çay yaprağı, rooibos, kahve çekirdeği, kakao parçacıkları, kakao ve portakal yağı
İdeal hazırlama şartları: 95°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya 1-2 çay kaşığı koyularak 4-5 dakika arası demlenmesi önerilir. (Aynı çay 2 defa demlenebilir)

Servis sayısı: Ortalama 35 fincan

Net: 50 g