Arama

Chado Tropical Green Çay

Chado Tropical Green Çay Tropical Green, Japonya’da yetişen özel Sencha cinsi yeşil çay yapraklarının ananas, kivi, mango gibi tropikal meyve aromalarıyla harmanlanmasından oluşur. Sencha, Japonya’nın en bilinen çay çeşitleri arasında yer alır. Klasik Yeşil Çay tadı, tropikal meyve aromalarıyla birleşince ortaya günün her saati keyifle içilecek mükemmel bir karışım ortaya çıkarır. Tropical Green, sıcak günlerde soğuk olarak da tüketilebilir. İçindekiler: Yeşil çay, gül yaprakları, tropikal aromalar Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 3-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir. Net: 50 gr Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Özellikleri: Tropical Green, Japonya’nın özenle seçilmiş yeşil çay yapraklarını tropik ülkelerin meyveleriyle buluşturur. Her yudumunda ananas, mango ve kivinin zengin aroması damakta hissedilir. Tropik meyveleri seven çay tutkunlarının keyifle tüketecekleri bir karışımdır.
*
38,00 ₺
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar

Chado Turmeric Chai Çay

Chado Turmeric Chai Çay Toprak ananın güzel armağanlarından biri olan Zerdeçalın, zencefil ve kakule gibi baharatlar ile harmanlanması ile elde edilen bu bitki çayına arkadan gelen gül ve hindistan cevizi tatları eşlik ediyor. Güzel hisler uyandıran ve kafein içermeyen bu çok yönlü harmanı günün her saati içebilirsiniz. İçindekiler: Zerdeçal, zencefil, tarçın, kakule, gül yaprağı, hindistan cevizi İdeal hazırlama şartları: 95°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya 1 çay kaşığı koyularak 4 dakika demlenmesi önerilir. (Aynı çay 2 defa demlenebilir). Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Net: 50 g
38,00 ₺

Selamlique Geleneksel Türk Kahvesi

Selamlique Geleneksel Türk Kahvesi - 125 g Metal Kutuda Ürün Özellikleri Türü: Arabica. Ülke/Bölge: Brezilya-Rio Minas. Tipi: Orta kavrulmuş. Derecesi: İnce. İşlenme yöntemi: Güneşte, doğal ortamda kurutulmuş. Öğütülme yöntemi: Taş değirmende geleneksel Türk kahvesi kıvamında öğütülmüş. Kafein oranı: % 1.2 Geleneksel Türk kahvesi özellikleri, dengeli asidite, yumuşak gövde, orta yoğunlukta aroma, kremamsı bitiş. Serin ve kuru ortamda saklayınız.
30,00 ₺

Chado Rooibos Vanilla Çay

Chado Rooibos Vanilla Çay Güney Afrika’da yetişen Rooibos bitkisinin vanilya parçaları ile harmanlaması ile elde edilir. Hem soğuk (ice-tea) hem de sıcak olarak içebilirsiniz. Rooibos, (ROY-bos veya bazen de roybus olarak okunur) eşsiz lezzeti nedeni ile tüm dünyada sevilerek içilen bir çaydır. Düşük tanen (tannin) oranına sahip oldukları için herhangi bir acılaşma olmadan çay bitkisinden daha uzun süre demlenebilirler. İçindekiler: Rooibos yaprağı,vanilya parçaları, vanilya aroması Hazırlama önerileri: 95 °C – 100 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 5-7 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir. Net: 50 gr Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
38,00 ₺

Siyez Unlu Poğaça

Atalık tohumlarımızdan Siyez, 10 bin yıllık tarihi ile genetik yapısını ilk günkü gibi koruyor. Yapısal özelliğinin hastalıklara ve kötü hava şartlarına dayanaklı olması siyezi diger buğdaylardan ayırıyor. Yüksek besin değerli siyez unuyla hazırlanan ıspanaklı & peynirli iç dolgulu poğaça lezzetiyle fark yaratmaya hazır.
7,00 ₺

Chado White Earl Grey Çay

Chado White Earl Grey Çay White Earl Grey sadece en üstte yeni filizlenmiş tomurcukların toplanması ile elde edilir. White Earl Grey, anavatanı Çin olan “Silver Needle” cinsi beyaz çayın tomurcukları ve İtalya’da doğal olarak yetişen bergamot meyvesinin yağından oluşan özel bir harmandır. Bu çok özel harman, çay tutkunlarına farklı aroması ve yumuşak içimiyle keyifli bir çay deneyimi sunar. White Earl Grey’de dünyada nadir olarak yetişen Silver Needle cinsi beyaz çayın sadece en üstte yeni filizlenmiş tomurcukları kullanılır. Elle toplanan bu tomurcuklar doğrudan güneş ışığı ile kurutularak fermentasyon işlemine uğramaları engellenir. İçindekiler: Beyaz çay tomurcukları, bergamot yağı Hazırlama önerileri: 79 °C-85 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir. Net: 50 gr Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Beyaz Çayın Özellikleri: White Earl Grey, Çin’in nadir beyaz çay tomurcuklarını İtalya’nın bergamotuyla buluşturur. Her yudumda, arkadan gelen ve yavaşça kaybolan narenciye aroması çaya ayrı bir özellik katar. Serinletici etkisiyle yaz aylarında da tercih edilir.
62,00 ₺

Zeytinli Ciabatta Ekmek

Divan uzmanlığı ile hazırlanan ekşi mayalı, kekikli ve zeytinli enfes bir ekmek: Divan Zeytinli Ciabatta Ekmek! Divan Zeytinli Ciabatta Ekmek besleyici ve doyurucudur ve sindirime yardımcı olur. 280g
17,00 ₺

Chado Tropical Green Çay 

Tropical Green, Japonya’da yetişen özel Sencha cinsi yeşil çay yapraklarının ananas, kivi, mango gibi tropikal meyve aromalarıyla harmanlanmasından oluşur.

Sencha, Japonya’nın en bilinen çay çeşitleri arasında yer alır. Klasik Yeşil Çay tadı, tropikal meyve aromalarıyla birleşince ortaya günün her saati keyifle içilecek mükemmel bir karışım ortaya çıkarır.

Tropical Green, sıcak günlerde soğuk olarak da tüketilebilir.

İçindekiler: Yeşil çay, gül yaprakları, tropikal aromalar

Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 3-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.

Net: 50 gr

Servis sayısı: Ortalama 35 fincan

Özellikleri:

Tropical Green, Japonya’nın özenle seçilmiş yeşil çay yapraklarını tropik ülkelerin meyveleriyle buluşturur. Her yudumunda ananas, mango ve kivinin zengin aroması damakta hissedilir. Tropik meyveleri seven çay tutkunlarının keyifle tüketecekleri bir karışımdır.