Arama

Chado Rooibos Vanilla Çay

Chado Rooibos Vanilla Çay Güney Afrika’da yetişen Rooibos bitkisinin vanilya parçaları ile harmanlaması ile elde edilir. Hem soğuk (ice-tea) hem de sıcak olarak içebilirsiniz. Rooibos, (ROY-bos veya bazen de roybus olarak okunur) eşsiz lezzeti nedeni ile tüm dünyada sevilerek içilen bir çaydır. Düşük tanen (tannin) oranına sahip oldukları için herhangi bir acılaşma olmadan çay bitkisinden daha uzun süre demlenebilirler. İçindekiler: Rooibos yaprağı,vanilya parçaları, vanilya aroması Hazırlama önerileri: 95 °C – 100 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 5-7 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir. Net: 50 gr Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
*
38,00 ₺
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar

Chado Turmeric Chai Çay

Chado Turmeric Chai Çay Toprak ananın güzel armağanlarından biri olan Zerdeçalın, zencefil ve kakule gibi baharatlar ile harmanlanması ile elde edilen bu bitki çayına arkadan gelen gül ve hindistan cevizi tatları eşlik ediyor. Güzel hisler uyandıran ve kafein içermeyen bu çok yönlü harmanı günün her saati içebilirsiniz. İçindekiler: Zerdeçal, zencefil, tarçın, kakule, gül yaprağı, hindistan cevizi İdeal hazırlama şartları: 95°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya 1 çay kaşığı koyularak 4 dakika demlenmesi önerilir. (Aynı çay 2 defa demlenebilir). Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Net: 50 g
38,00 ₺

Chado Tropical Green Çay

Chado Tropical Green Çay Tropical Green, Japonya’da yetişen özel Sencha cinsi yeşil çay yapraklarının ananas, kivi, mango gibi tropikal meyve aromalarıyla harmanlanmasından oluşur. Sencha, Japonya’nın en bilinen çay çeşitleri arasında yer alır. Klasik Yeşil Çay tadı, tropikal meyve aromalarıyla birleşince ortaya günün her saati keyifle içilecek mükemmel bir karışım ortaya çıkarır. Tropical Green, sıcak günlerde soğuk olarak da tüketilebilir. İçindekiler: Yeşil çay, gül yaprakları, tropikal aromalar Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 3-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir. Net: 50 gr Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Özellikleri: Tropical Green, Japonya’nın özenle seçilmiş yeşil çay yapraklarını tropik ülkelerin meyveleriyle buluşturur. Her yudumunda ananas, mango ve kivinin zengin aroması damakta hissedilir. Tropik meyveleri seven çay tutkunlarının keyifle tüketecekleri bir karışımdır.
38,00 ₺

Siyez Unlu Poğaça

Atalık tohumlarımızdan Siyez, 10 bin yıllık tarihi ile genetik yapısını ilk günkü gibi koruyor. Yapısal özelliğinin hastalıklara ve kötü hava şartlarına dayanaklı olması siyezi diger buğdaylardan ayırıyor. Yüksek besin değerli siyez unuyla hazırlanan ıspanaklı & peynirli iç dolgulu poğaça lezzetiyle fark yaratmaya hazır.
7,00 ₺

Pürsu 330 ml

Adet
2,50 ₺

Chado Wake Up Çay

Chado Wake Up Çay Wake-up Tea, Hindistan’dan Assam cinsi siyah çayı, Costa Rica’dan kahve çekirdeği, Güney Afrika’dan Rooibos, kakao parçaları ve portakal yağı ile buluşturan, güne canlı ve zinde bir başlangıç yapmanızı sağlayacak zengin bir harman. İçindekiler: Siyah çay yaprağı, rooibos, kahve çekirdeği, kakao parçacıkları, kakao ve portakal yağı İdeal hazırlama şartları: 95°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya 1-2 çay kaşığı koyularak 4-5 dakika arası demlenmesi önerilir. (Aynı çay 2 defa demlenebilir) Servis sayısı: Ortalama 35 fincan Net: 50 g
38,00 ₺

Kaşar Peynirli Kruvasan

Bol tereyağlı, ağızda dağılan enfes bir Fransız klasiği olan kruvasan; Divan uzmanlığı ile özenle hazırlanıyor. Arasında taze kaşar peyniri ile sunulan bu enfes lezzet kahvaltılarınız ve gün arası atıştırmalıklarınızın vazgeçilmezi olacak.
15,00 ₺

Chado Rooibos Vanilla Çay 

Güney Afrika’da yetişen Rooibos bitkisinin vanilya parçaları ile harmanlaması ile elde edilir. Hem soğuk (ice-tea) hem de sıcak olarak içebilirsiniz.

Rooibos, (ROY-bos veya bazen de roybus olarak okunur) eşsiz lezzeti nedeni ile tüm dünyada sevilerek içilen bir çaydır.

Düşük tanen (tannin) oranına sahip oldukları için herhangi bir acılaşma olmadan çay bitkisinden daha uzun süre demlenebilirler.

İçindekiler: Rooibos yaprağı,vanilya parçaları, vanilya aroması Hazırlama önerileri: 95 °C – 100 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 5-7 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.

Net: 50 gr
Servis sayısı: Ortalama 35 fincan