Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Artizan Ekmek Toz Karışımı

descriptiontitle

Divan Artizan Ekmek - Ekmek Toz Karışımı

Evinizin ekmek ustası olmaya hazır olun! Divan uzmanlığı ve kalitesi ile hazırlanan, In Bakery by Divan Artizan Ekmek Toz Karışımı ile doğal ve enfes ekmekleri kendi mutfağınızda pişirmek artık çok kolay. Yalnızca 200ml içme suyunu 1 paket toz karışımına ekleyerek, maya ilave etmeye gerek kalmadan leziz mi leziz Otantik Artizan Ekmek hazırlayabilirsiniz.

In Bakery by Divan Artizan Ekmek Toz Karışımı Hazırlanışı

1. Bir paket ekmek toz karışımını bir kabın içerisine boşaltın.

2. üzerine bir su bardağı (200 ml) su ekleyin.

3. Elinize yapışmayacak şekilde kıvam alıncaya kadar yoğurun.

4. Hamurunuza şeklini verin, üzerini hafif unlayın ve pişireceğiniz fırın tepsisine yerleştirin.

5. Üzerini önce şeffaf folyo ile örtün ve sonra bir bezle kapatın.

6. Üzeri örtülü bir şekilde 45-60 dakika bekletin.

7. Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın ve içine fırına dayanıklı küçük bir kap su koyarak çalıştırın.

8. Beklemiş hamurunuzun üzerindeki folyo ve bezi alın, hamurun yüzeyini boydan boya keskin bir bıçakla hafifçe yarın.

9. 180 dereceye geldiğine emin olduğunuz fırına ekmeğinizi yerleştirin ve 20-25 dakika pişirin.

10. Ekmeğinizi fırından çıkarın ve yemeden önce ortam sıcaklığında 5-10 dakika bekletin.

Afiyet Olsun!

notsellingproducts.information
*
producttaxinfodetail
16,90 ₺
descriptiontitle

Divan Artizan Ekmek - Ekmek Toz Karışımı

Evinizin ekmek ustası olmaya hazır olun! Divan uzmanlığı ve kalitesi ile hazırlanan, In Bakery by Divan Artizan Ekmek Toz Karışımı ile doğal ve enfes ekmekleri kendi mutfağınızda pişirmek artık çok kolay. Yalnızca 200ml içme suyunu 1 paket toz karışımına ekleyerek, maya ilave etmeye gerek kalmadan leziz mi leziz Otantik Artizan Ekmek hazırlayabilirsiniz.

In Bakery by Divan Artizan Ekmek Toz Karışımı Hazırlanışı

1. Bir paket ekmek toz karışımını bir kabın içerisine boşaltın.

2. üzerine bir su bardağı (200 ml) su ekleyin.

3. Elinize yapışmayacak şekilde kıvam alıncaya kadar yoğurun.

4. Hamurunuza şeklini verin, üzerini hafif unlayın ve pişireceğiniz fırın tepsisine yerleştirin.

5. Üzerini önce şeffaf folyo ile örtün ve sonra bir bezle kapatın.

6. Üzeri örtülü bir şekilde 45-60 dakika bekletin.

7. Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın ve içine fırına dayanıklı küçük bir kap su koyarak çalıştırın.

8. Beklemiş hamurunuzun üzerindeki folyo ve bezi alın, hamurun yüzeyini boydan boya keskin bir bıçakla hafifçe yarın.

9. 180 dereceye geldiğine emin olduğunuz fırına ekmeğinizi yerleştirin ve 20-25 dakika pişirin.

10. Ekmeğinizi fırından çıkarın ve yemeden önce ortam sıcaklığında 5-10 dakika bekletin.

Afiyet Olsun!